De kunstenaar die heel goed is in tuinieren zal het niet kunnen laten om kunstobjecten te creëren van de planten in de tuin zelf of om die eraan toe te voegen. Een wandeling maken door een tuin die goed onderhouden is, is plezierig, maar een wandeling door een tuin die veranderd is tot een op zichzelf staand kunstwerk is geweldig. Laat staan als daar op kunstzinnige wijze elementen aan zijn toegevoegd die het interessant, speels, uniek en vermakelijk maken.

Planten

We hebben ze wel vaker gezien, bomen, planten en bloemen die op kunstige manier geplant en bewerkt zijn, waardoor ze prachtige indrukken achterlaten met motieven, decoratieve lijnen en sierlijke ornamenten in het groot. Je wandelt er letterlijk doorheen en moet soms van grotere afstand hogerop een blik erop werpen om er nog meer van onder de indruk te raken.

Kunstobjecten voor in de tuin

De populariteit van kunstobjecten in de tuin is laag. De gemiddelde consument is vooral bezig om het binnenshuis te verfraaien met kunstige objecten die er mooi bij staan. De website van Buitenlevengevoel.nl heeft de bedoeling om dit te doorbreken. Op heel speelse wijze kunnen er allerlei kunstzinnige elementen toegevoegd worden aan een tuin, waardoor het er heel anders uit komt te zien, erg mooi en uniek.